Căutare avansată
Pantofi sport alergare, R.CARRERA 604 ALBASTRU REGAL-PORTOCALIU, JOMA

Bine ati venit!

  • Coşul meu

    Coşul este gol

    Nu aveţi produse în coş.


Echipament fotbal Echipament baschet Echipament volei Treninguri prezentare Treninguri antrenament Seturi complete Geci / Jachete Mingi fotbal Echipament arbitru Accesorii sportive Incaltaminte sport Sport fashion Echipament sportiv dama Genti / Rucsacuri
Echipament rugby Echipament handbal Oferta speciala Joma Articole sportive din bumbac Box / Sporturi de contact Dotari terenuri sportive Oferte speciale cluburi si echipe

JOMA
Cod produs: R.CARREW-604
PRET PENTRU COMANDA ONLINE
602,00 Lei
Pretul include 19% TVA

0726.756.376 - Monica
031.427.87.60 - Fix

PROGRAM DE LUCRU:
Luni-Vineri 10:00 - 18:00


Cadou personalizat echipament fotbal

Inscriptionare numar


Jambiere fotbal ieftine

Pantofi sport alergare, R.CARRERA 604 ALBASTRU REGAL-PORTOCALIU, JOMA

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Pantofi sport alergare, R.CARRERA 604 ALBASTRU REGAL-PORTOCALIU, JOMA

Marca: JOMA

Marimi: 40 - 47

Livrare: Pana la 12 zile lucratoare de la confirmarea comenzii

* Câmpuri obligatorii

602,00 Lei


Detalii

Pantofi sport alergare, R.CARRERA 604 ALBASTRU REGAL-PORTOCALIU, JOMA

Carrera include noua tehnologie Rebound, care oferă saltul necesar pentru îmbunătățirea performanțelor de alergare și pentru scăderea efortului depus de sportiv. Material revoluționar, prin care se reduce greutatea tălpii, datorită combinării celor două materiale ultramoderne, care oferă un impuls mai mare cu fiecare pas. Material mai ușor și elastic prin care sporește comoditatea, rezistența, amortizarea, viteza și adaptabilitatea.

Destinați alergătorilor cu greutate medie-mare. DROP 10.

Partea superioară este fabricată din fir cusut, fără cusături în interior, ceea ce permite o potrivire perfectă la forma piciorului. Design cu ranforsări în toate zonele pentru sporirea rezistenței în cazul alergătorilor grei. Contrafort din PVC în talon și spumă care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită calapodului mai ergonomic. Lamelele și branțurile sunt din EVA preformat și natural, care se adaptează la forma piciorului, contribuind la amortizare și absorbind impactul pașilor.

Talpă intermediară alcătuită din două elemente de phylon, FULL DUAL PULSOR. Unul dintre acestea este solidar cu partea superioară și are densitate mai mare, stabilizând pasul. Phylonul lipit de talpă este ușor mai moale, pentru a spori amortizarea cu puține secțiuni, astfel încât phylonul să nu se deformeze sub greutatea unui alergător mai greu. Element din TPU dur pentru a preveni deformarea phylonului. Talpa este fabricată cu tehnologia Joma REBOUND, care permite obținerea unui impuls mai puternic și mai rapid, datorită creșterii forței ricoșeului. Alergare mai eficientă și energică. Modul în care alergi va evolua.

Sistem STABILIS, un element din TPU situat în zona boltei plantare, care reduce mișcarea talonului și a bombeului, evitând flexarea și răsucirea și oferind stabilitate. Tehnologia DURABILITY asigură o durabilitate mai mare a tălpii, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei.

CARACTERISTICI:
PULSOR - Sistem de amortizare alcătuit dintr-un element din gel, care absoarbe impactul și favorizează impulsul în timpul alergării.
STABILIS - Este un element din TPU, aflat în partea cea mai îngustă a tălpii, pentru evitarea rotirilor neadecvate între partea din față și cea din spate a piciorului. Se obține astfel o stabilitate mai mare. La modelele din gama superioară pentru alergare, acesta este completat de un element triunghiular central, care sporește consistența tălpi. La încălțămintea pentru tenis, se află în talpa intermediară, pentru menținerea fermității în timpul efectuării mișcărilor laterale.
DURABILITY - Tehnologie care asigură o durabilitate mai mare a tălpii, datorită cauciucului de înaltă rezistență, care întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei.
FLEXO - Sistem de linii de flexare dispuse ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție la fiecare pas de la talon la bombeu. La talon permite doar flexarea tălpii, ceea ce se traduce prin susținere mai bună și mers mai natural.
FULL DUAL PULSOR - Sistem din phylon cu diferite densități pentru optimizarea amortizării. Prin densitatea mai mare se obține o stabilitate mai bună, iar prin densitatea mai mică se obține greutate scăzută a încălțămintei. Această tehnologie asigură sportivului flexarea și absorbția mai bună a impactului pașilor.
C2S (Cell Cushion System) - Element intern din EVA situat în talpa intermediară, cu un sistem de celule perforate, care permit o amortizare mai bună și recuperarea mai rapidă a formei. În timpul călcării, elementul se dilată, facilitând amortizarea și favorizând impulsul.
FIX COUNTER - Contrafort care asigură o protecție mai mare și comoditate la nivelul talonului, datorită formei ergonomice a noului calapod. Elementele externe sunt fabricate din microfibră cu rezistență mai mare, iar contrafortul din interior este din PVC și spumă.
GLOVE SYSTEM - Sistem de montare între lamelă și partea superioară care asigură comoditate mai mare și reduce greutatea, având drept rezultat o piesă solidară. Cele două părți nu prezintă cusături care ies în evidență.
REBOUND - Tehnologie nouă, care asigură saltul necesar pentru îmbunătățirea performanțelor de alergare și scăderea efortului depus de sportiv. Material revoluționar, prin care se reduce greutatea tălpii datorită amestecului diferitelor materiale ultramoderne, care oferă randament maxim cu fiecare pas. Este un material mai ușor și elastic, prin care se sporesc comoditatea, rezistența, amortizarea, viteza și adaptabilitatea.
360º - Sistem de fabricare ce îmbunătățește îmbinarea dintre talpă și partea superioară, facilitând distribuția naturală a greutății în timpul mersului.

Informaţii adiţionale

Producator JOMA
Marimi disponibile 40 - 47

Scrieţi propriul comentariu

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati