Căutare avansată
Returnare produse

Bine ati venit!

  • Coşul meu

    Coşul este gol

    Nu aveţi produse în coş.


Echipament fotbal Echipament baschet Echipament volei Treninguri prezentare Treninguri antrenament Seturi complete Geci / Jachete Mingi fotbal Echipament arbitru Accesorii sportive Incaltaminte sport Sport fashion Echipament sportiv dama Genti / Rucsacuri
Echipament rugby Echipament handbal Oferta speciala Joma Articole sportive din bumbac Box / Sporturi de contact Dotari terenuri sportive Oferte speciale cluburi si echipe

Returnare produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Produsele personalizate la cererea clientului nu pot fi returnate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre SC Concept Champion SRL.
Pentru exercitarea dreptului de renuntare si returnare produs, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 031.427.87.60 sau pe e-mail la adresa office@conceptchampion.ro.
Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare/marime/model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa office@conceptchampion.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs., produsul pe care doriti sa-l schimbati si produsul pe care-l doriti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege un alt produs cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi.
Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis prin curier la adresa: Str. Rezervelor, nr. 62, Bl. 5 Demisol, Dudu, jud. Ilfov, pentru S.C. Concept Champion S.R.L.
Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. in mail-ul in care cereti returnarea produsului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de la data sosirii acestuia la sediul nostru.
Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Puteti folosi si formularul online pentru retur.

S.C. Concept Champion S.R.L.
Str. Rezervelor, nr. 62, Bl. 5 Demisol, Dudu, jud. Ilfov
Pentru mai multe detalii privind returul produselor, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 031.427.87.60 sau pe e-mail la adresa office@conceptchampion.ro